bezár
 

art&design

2010. 07. 26.
ReFrekvenciák
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szunyoghy Viktória kortárs magyar festőművész, tematikus koncepciók mentén dolgozik. Munkássága során mindig újabb témákat dolgoz fel, legújabb kiállítása, a ReFrekvenciák augusztus 2-án 19 órakor nyílik az Ötkertben.

Szunyoghy Viktória munkáinak eddig olyan kiállítási terek adtak otthont, mint a KOGART, a Szépművészeti Múzeum, a Millenáris vagy a londoni Royal College of Art. Fiatal kora ellenére képei a világ több országában jelen vannak.
Szunyoghy Viktória képe
Legutóbbi, Frekvenciák című sorozatát a zene, képzőművészet és a mozgás együttese inspirálta. A képek különböző méretű dobozokban emelkedtek ki a fal síkjából, így az equalizerhez hasonló módon frekvencia tartományokat jelenítettek meg térben. Az egyes képekhez tartozó hanganyag Szelei Béla (molyember) munkájának köszönhetően a szemlélő mozgására reagálva megszólalt 2010 februárjában a Millenárison.
Szunyoghy Viktória képe
E kiállítási anyag kiegészült változatának ad otthont az Ötkert 2010 augusztus 2-tól 20-ig.  A hely sajátosságait figyelembe véve a kiállítás ezúttal nem lesz audiovizuális, de a művész egy installációval egészíti ki azt. A ReFrekvenciák elnevezésű kiállítást aug. 2-án 19 órakor Dagadu Sena az Irie Maffia énekesnője nyitja meg. Zenei performansz: molyember.  Helyszín: Ötkert, 1054, Bp., Zrínyi u. 4. sz.
 

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
(Súlyosan elfogult vélemény)
art&design

Gondolatok Metzing Eszter The skin sees when the eyes touch című kiállításáról, Inda Galéria / Budapest
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés