bezár
 

zene

2010. 07. 20.
15 DJ 3 éjszaka alatt
Szombaton a hölgyeké a főszerep a Coke Clubban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Egy kisebb elektronikus zenei fesztiválnak is beillik a Coke Club hétvégi programja, hiszen csütörtöktől szombatig minden éjjel kiváló DJ-k hozzák mozgásba a Balaton állóvizét. Természetesen, aki napközben látogat el a fehér homokkal borított klubba, az sem fog unatkozni.

prae.hu

A heti zenei őrületet a Casino Bangkok klubest-sorozat lemezlovasai kezdik július 22-én, csütörtökön. A rezidensek mellett (Dr Zoidberg, Subotage, Sinko, Ioda & Tempo) egy osztrák fiatalember, a minimal és tech-house szcéna kiválósága, Florian Meindl is bemutatkozik a balatoni közönségnek.

CokeClub DJ-k

Másnap, július 23-án nemcsak a zene, hanem a látvány is különleges élvezeteket fog nyújtani. A holland származású Funkerman érkezik a Coke Clubba nagyszabású színpadi produkcióval, dobosokkal, artistákkal és táncosokkal kiegészülve.

A szombati napot érdemes strandolással, pihenéssel tölteni, hiszen éjjel a Rise FM Nite Rise csapata hozza el várva-várt buliját a Coke Clubba: Eddie Thoneick-kel az élen hatalmas zenei tornádót robbantanak majd. Ebben segítségükre lesz még a Nite Rise partyk több ismert arca, Andro, Davis, Nikola és Roberto is.

Szombaton, amíg a férfiak pihennek, a hölgyekre egész napos kényeztetés és apró játékok várnak. Reggel 10 órától este 7 óráig hamisítatlan csajos programok várják a lányokat a Coke Clubban. A salsa iskola mellett lesz pénzdíjas hulla-hopp- és mezítlábas futóverseny, stílus-sarok, illetve néhány stylist és sminkes is rendelkezésre áll, hogy az éjszakai buliban a legjobb formájában tündökölhessen mindenki.

CokeClub 9

Csütörtöktől szombatig tehát a napközbeni strandolás és napozás után a DJ buliké a főszerep.

A Coke Club programjai ingyenesek, kivéve a szombati Nite Rise party-t, amikor 2000 forintért látogatható az esemény. Napközben strandbelépőt kell váltani a bejutáshoz, de este 7 óra után ezek a kapuk is megnyílnak.
 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés