bezár
 

színház

2010. 07. 03.
Új helyszínen a Nyíregyházi Nyáresték szombati nyitó kiállítása
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új helyszínen rendezik meg a Nyíregyházi nyáresték 2010 elnevezésű kulturális rendezvénysorozat nyitó kiállítását szombat este - közölte Venyige Sándor, a szervező Stáb Produkciós Kft. ügyvezető-igazgatója az MTI-vel.

Szkéné színház

A nyíregyházi szabadtéri színpad rózsakertje helyett - az időjárás szeszélyessége miatt - a Jósa András Múzeumban láthatja a közönség azt az egyedülálló tárlatot, amelyen színészek, zenészek és médiaszemélyiségek alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők - mondta a színész-cégvezető. Hozzátette: a kiállítás megnyitásának időpontja változatlan: 20:30. A tárlaton bemutatják két egykori színészóriás, Agárdy Gábor és Darvas Iván ikonjait, illetve karikatúráit, valamint Verebes István, Bárány Frigyes, Szabó Győző, Szabó Sipos Barnabás, Till Attila, Boros Lajos, Ágnes Vanila, Póka Balázs, Tabáni István, továbbá a Quimby együttes három tagja, Kiss Tibor, Kárpáti József és Mikuli Ferenc is bemutatja képzőművészeti alkotásait.

A kiállítás megnyitása után a szabadtéri színpadon a Nyíregyházi Nyáresték nyitó színházi előadását rendezik meg 21:00 órától: a Szegedi Kortárs Balett Carmina Burana előadását láthatják az érdeklődők. A Csongrád megyei társulat a világ több országában, Finnországtól Spanyolországon és Izraelen keresztül Mexikóig számos helyen aratott korábban nagy sikert.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
színház

Az ÖrkényKÖZ 1,5 ezrelék bemutatójáról
színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés