bezár
 

film

2010. 07. 02.
ITT A FUNZINE-JAMESON-CINEFEST KÖZÖS FILMES PÁLYÁZATA
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
ITT A FUNZINE-JAMESON-CINEFEST KÖZÖS FILMES PÁLYÁZATA Csinálj egy eredeti egyperces filmet, nevezz, és utazz Írországba! Előtte nyáron nézz filmeket a Holdudvarban, ősszel pedig gyere a CineFestre. A részletekért kattints a cikkre!

prae.hu

A Jameson támogatásával megvalósuló Funzine-Odeon kertmozi a Margitszigeten remek szórakozási lehetőség a filmrajongóknak (a program: www.funzine.hu), de az igazi fanatikusok számára végre itt a nagy lehetőség, hogy megmutassák, ők mit tudnak!

A feladat nagyon egyszerű: egy filmklasszikust kell újraforgatni, akár mobillal és gyurmafigurákkal, maximum 60 másodpercben. Az ötlet a lényeg, a világhírű filmes szakemberek, a Cannes-ban díjazott Kocsis Ágnes és az Oscar-elölt rendező, M. Tóth Géza által vezetett zsűri a kreativitást díjazza, nem a technikai hátteret.

Akár egy fényképsorozatból is megcsinálhatod kedvenc filmed egyperces remake-verzióját! A legjobb filmek bemutatója a CineFest egyik fő programja lesz szeptemberben. A Jameson CineFesten kerül sor az eredményhirdetésre és a díjátadóra is, ahol a részvevőket persze kihagyhatatlan filmek, koncertek, bulik is várják. Ismét lesz Funzine-Cinefest Tour is - azaz olcsón utazhatsz majd Miskolcra! A részleteket honlapon találod, itt iratkozhatsz fel a rendszeres hírlevélre is: www.cinefest.hu.

Most pedig elő a mobilt és a kamera-töltőtollat, hiszen kedvenc filmed egyperces és eredeti verziójával megnyerheted a fődíjat: a kétszemélyes utazást Írországba, vagy a számtalan értékes egyéb ajándék egyikét. A filmeket augusztus 1-től töltheted föl a www.daazo.com oldalra.

Részletek a facebookon is: Jameson, a mozigépész
nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Dev Patel: A Majomember
Csáki László: Kék Pelikan
A 14. Frankofón Filmnapokról
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Bartók György szerzői estje a Fugában
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés