bezár
 

art&design

2010. 06. 24.
Kötöttfogású önstyling verseny a WAMP-on!
Erzsébet tér - 2010. június 27. 11.00-19.00
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Öltözz be designerek ruháiba, versenyezz és nyerd meg az 50.000 Ft-os WAMP Fődíjat! A WAMP a Dívány.hu, életmód site-tal karöltve stílusversenyt indít, amely az egész nyári szezonban várja a vállalkozó kedvű, trendtudatos önjelölteket!

A nyáron havonta kétszer is jelentkező WAMP, minden hónap második vásárán stílusszemlét rendez, ahol bárkit szívesen látunk! A Dívány.hu-n található image témák adják meg minden alkalom kiinduló stíluskoncepcióját: a Fesztivál sikk, az Etno sikk és a Hardcore sikk szellemében! A Dívány.hu munkatársai, a WAMP-on kapható designerek munkáinak felhasználásával és Kurucz Zsuzsa stylist, a KREA Kortárs Művészeti Iskola hallgatójának közreműködésével, egy helyszíni fotózással adták meg az alaphangot. Az elkészült fotók és a versenyfelhívás már olvasható a Dívány-hu-n. Kattanj rá, öltözz be, fotózkodj a június 27-i WAMP-Duplán és nyerj!
WAMP
A nyári fesztiválszezonra való tekintettel az első téma a Fesztivál sikk. Jöhet minden ami strapabíró és mégis elegáns: elő a gumicsizmákkal, extrém bikini top-okkal, kalapokkal, és az összes nyakba akasztható fityegő, lógó, csillogóval! Előnyben a WAMP-os tervezők munkáit tartalmazó összeállítások!!

Fotózkodj a WAMP-on és töltsd fel a képed a palyazat@wamp.hu-ra, ahonnan az egyenest átcsorog a WAMP Facebook oldalára. Az itt legtöbbet like-olt fotó szereplője megnyeri a WAMP 50.000 Forintos vásárlási utalványát, amit 2010-ben olyan tervezőknél költhet el, mint az Artista, Camou, Ipek, SuckRight, Vad Jutka, Zagabo, Zoephobic stb. A stílusverseny június 27-től szeptember 5-ig tart! Eredményhírdetés a szeptember 12-i WAMP-on!

A WAMP egész nyáron havonta kétszer is jelentkezik az Erzsébet téren a Gödörnél! Ne feledjétek: Július 25-én a WAMP immáron 4. születésnapját ünnepli a legjobb magyar designerekkel és szülinapi meglepetésekkel: Happy WAMPday to You!
WAMP
Programok június 27-én:

Egész nap design vásár válogatott kiállítók termékeivel

„A design gyerekszemmel” címen új programok várják a gyerekeket a DEMO csoport szervezésében.

WAMP-Dívány kötöttfogású önstyling verseny a helyszínen egész nap

Hangulatmester
Dj Eliott bakelitből készült designtárgyaival jól ismert alakja a WAMP-nak. Most a lemezjátszók mögé pattan, ahol kivételesen nem hajlítgatni, hanem pörgetni fogja a bakeliteket. Természetesen fesztiválhangulatban.

További infó: www.wamp.hu

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
(Súlyosan elfogult vélemény)
art&design

Gondolatok Metzing Eszter The skin sees when the eyes touch című kiállításáról, Inda Galéria / Budapest
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Platon Karataev: Napkötöző
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés