bezár
 

zene

2010. 06. 21.
Kapcsolat koncert - forgalomkorlátozás a fővárosban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az idei 14. Kapcsolat koncert miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) forgalomkorlátozásokat vezetett be Budapesten, a Hősök terén, a Felvonulási téren és a Műcsarnok mögötti átkötő úton.

A június 26-án, szombaton rendezendő koncert miatt a BRFK tájékoztatása szerint már a hét végétől tilos megállni június 29-én 6 óráig a főváros XIV. kerületében a Felvonulási téren a Műcsarnok mögötti átkötő út és az 56-os emlékmű között, és az átkötő úton.

Szintén tilos lesz megállni keddtől este nyolc órától 28-ig reggel hat óráig a Felvonulási téren a Hősök tere és a Műcsarnok mögötti átkötő út és az 56-os emlékmű és a Damjanich utca között, valamint június 25-én este nyolc órától 27-ig reggel hat óráig a Felvonulási téren a Damjanich utca és az Ajtósi Dürer sor között.

Tilos lesz megállni június 26-án 8 órától másnap reggel hat óráig a Budapest XIV. kerületben az Andrássy út mindkét oldalán, a szervizúton a Hősök tere és a Rippl-Rónai utca között, az Olof Palme sétány mindkét oldalán a Műcsarnok mögötti szervizút és a Hősök tere között, a Műjégpálya előtti parkolóban, a Hősök terén és az Állatkerti körút mindkét oldalán az Állatkerti út és a Hősök tere között a parkolóban is.

Lezárták a forgalom elől a Felvonulási tér és a Műcsarnok mögötti átkötő utat az 56-os emlékműnél hétfőn 6 órától június 29-én 6 óráig, továbbá június 23-án 6 órától június 28-án 6 óráig a Felvonulási teret, a Hősök tere és a Műcsarnok mögötti átkötő utat, és az 56-os emlékmű és a Damjanich utca közötti szakaszt. Szintén nem lehet majd közlekedni június 26-án 6 órától június 27-én 6 óráig a Felvonulási téren a Damjanich utca és az Ajtósi Dürer sor között.

Szintén elzárják a forgalom elől június 26-án 12 órától június 26-án 14 óráig a Dózsa György út Felvonulási tér melletti forgalmi sávját a Városligeti fasor és a Hősök tere között.

A BRFK közölte azt is, hogy lezárják a forgalom elől június 26-án 14 órától június 27-én 4 óra 30 percig a Hősök tere, Olof Palme sétány a Zichy Mihály út és a Hősök tere között szakaszát, a Kós Károly sétány Hermina út és a Hősök tere közötti szakaszát, az Állatkerti körútnak az Állatkerti út és a Hősök tere közötti részét, a Dózsa György utat az Ajtósi Dürer sor és a Podmaniczky utca között, valamint lezárják az Andrássy utat a Bajza utca és a Hősök tere között.

A rendőrség arra kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés