bezár
 

zene

2010. 06. 20.
Óriáskivetítőn is látható lesz az operaház nyárköszöntő gálája
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Utcai óriáskivetítőn is megnézheti a közönség az operaház június 28-iki nyárköszöntő gálaestjét, amelynek vendége a világhírű bariton, Thomas Hampson lesz.

prae.hu

Mint arról Várkonyi Judit sajtófőnök tájékoztatást adott, az operaház mellett, a Hajós utcában 450 férőhelyes nézőteret és büfét alakít ki a dalszínház. A műsorkezdést megelőzően a kivetítő előtti színpadon már hat óra után programokkal várják a közönséget: kortárstánc- és divatbemutatót is tartanak.

A gálaest kezdése előtt fanfár jelzi majd a közvetítés kezdetét. A nyárköszöntő operagálán Thomas Hampson mellett a Domingo nevével fémjelzett Operalia Énekverseny 2009-es győztesei: Angel Blue, Alekszej Kudrija és Julia Novikova is színpadra lép, a nemzetközi hírű magyar énekesek közül pedig Komlósi Ildikó, Lukács Gyöngyi, Miklósa Erika és Polgár László szerepel.

A 2009/2010-es évad utolsó operaházi előadásán Bernstein, Bizet, Csajkovszkij, Delibes, Donizetti, Lehár, Mascagni, Massenet, Rossini, J. Strauss és Verdi műveiből csendülnek fel részletek.

A nyárköszöntő operagála műsorlapjain jótékonyságra hívja fel a figyelmet az Operaház, az árvízkárosultak javára nyitott számlaszám feltüntetésével szeretnék növelni az adománybevételt.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Nils Frahm: Day

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés