bezár
 

színház

2010. 06. 11.
Fogyatékos és ép színészek előadása a Művészetek Palotájában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Komédiás Integrált Színház (KOMISZ) fogyatékos és ép színészeinek előadásában Müller Péter, Tolcsvay László és Müller Péter Sziámi Isten pénze című zenés darabjának bemutatóját tekintheti meg a közönség június 19-én a Művészetek Palotájában (MÜPA) Budapesten.

Szkéné színház

A 2004-ben alakult KOMISZ társulata értelmileg akadályozott és ép színészekből áll. Színre lépésükkel, játékukkal arra akarják felhívni a figyelmet, hogy a szegénység nemcsak az anyagi javak hiányát, hanem a lelki szegénységet, a kitaszítottságot, a diszkriminációt is jelenti.

Az Isten pénze című musical az emberi megtérés szép példáját állítja az érdeklődők elé. A jótékonysági előadás a történelmi egyházak, a Magyar Görög Katolikus Egyház, a Magyar Római Katolikus Egyház, a Pannonhalmi Főapátság, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület és a Magyar Református Egyház, a Baptista Szeretetszolgálat, a Fővárosi Önkormányzat zsirai Értelmi Fogyatékosok Otthona és a Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karának együttműködésével és támogatásával jön létre.

A kezdeményezéshez csatlakoztak a mű szerzői, Müller Péter, Tolcsvay László és Müller Péter Sziámi is. A MÜPA térítésmentesen bocsátja Fesztiválszínházát a KOMISZ rendelkezésére, ezzel is hozzájárulva a küldetés céljának eléréshez - közölte S. Takács Judit, a Nyugat-magyarországi Egyetem PR-munkatársa az MTI-vel.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

avagy A spacio-temporalitás liminalitásának reprezentációja David Greig Prudenciájának Kovács D. Dániel által teremtett színpadi víziójában...
színház

Az ÖrkényKÖZ 1,5 ezrelék bemutatójáról
színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról

Más művészeti ágakról

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés