bezár
 

irodalom

2008. 03. 26.
Képzett társítás Grendel Lajossal
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Képzett társítás Grendel Lajossal Március 28-án Grendel Lajos és Bacsó Péter lesznek Alföldi Róbert beszélgetőpartnerei a Bárkában, a Képzett társítások újabb estjén.

prae.hu

A 2006 szeptemberében indult Képzett társítások - AEGON-estek a Bárkában című sorozat keretében a magyar művészeti élet jelentős alakjai Alföldi Róbert vendégei. A beszélgetésre, felolvasásra, gyakran képek bemutatására és vetítésre épülő, a műfaji határokat átlépő esteken mindig hangsúlyos a zene is, hiszen a meghívott zenészek kreatív módon reagálnak mindarra, ami az esten elhangzik vagy látható - ígérik az est szervezői.
Március 28-án a Pozsonyban élő, finom humorú prózaíró, Grendel Lajos lesz az egyik vendég, ő ugyanis az est után néhány nappal tölti be 60. életévét. Bacsó Péter szintén kerek számot ünnepelhetett nemrég: ő 80 esztendős az idén. Grendel Lajos Léván született, Bacsó Péter Kassán, s a humoruk mellett sok minden összefűzi őket, igaz, immáron másfél évtizede tervezett közös filmjük még nem valósulhatott meg.
Szaxofonon Bacsó Kristóf játszik, zongorán pedig Oláh Kálmán, aki többször is fellépett már a sorozat egy-egy estjén.
nyomtat

További írások a rovatból

irodalom

Tóth Júlia Éva volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kocsis Gergely és Tallér Edina könyvbemutatója a Margó Fesztiválon
Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Platon Karataev: Napkötöző
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés