bezár
 

film

2010. 06. 04.
A HA/VER korán kezdi
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az évtized kultuszfilmjének ígérkező HA/VER (Kick Ass, hazai bemutató: június 17.) egyik szereplője, a Kis Dög ránézésre ártatlan, tízéves kislány, ám igazából ugyanolyan jól bánik a késsel, mint a vállról indítható rakétával, és ha kell, közelharcban győzi le a rosszfiúkat. Úgy tűnik, az őrült és tarantinói világot életre keltő színészek a valóságban is korán érnek.

prae.hu

A HA/VER főszereplője, az önkéntes szuperhősi munkát divatba hozó srácot játszó Aaron Johson – aki a legfrissebb hírek szerint az új X-Men-ben is fontos szerepet kap – múlt októberben tette közzé, hogy közös életet kezd Sam Taylor Wood filmrendezővel, és most nyilvánosságra hozták, hogy kapcsolatuk immár visszavonhatatlan: gyerekük lesz. Igaz, Aaron Johnson 20, a tavaly óta újra szingli Sam Taylor pedig 43 éves, és két lánya közül a nagyobbik csupán hat évvel fiatalabb az új testvér apukájánál.

Johnson Anglia egyik legfiatalabb és legnagyobb reményű sztárja: a HA/VER után nemcsak az X-Men kezdeteit bemutató szuperprodukció vár rá, de már a HA/VER folytatására is leszerződött.

IC Press
nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről
George Miller: Furiosa – Történet a Mad Maxből
Luca Guadagnino: Challengers

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Platon Karataev: Napkötöző
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés