bezár
 

zene

2010. 05. 26.
Crystal sajtóközlemény
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az elmúlt napokban több napilapban és internetes oldalon olvasható egy hír, miszerint a Crystal együttes Szlovákiában a SMER politikai párt kampányzenekarainak sorába állt. Az együttes tagjai ezúton közlemény formájában kívánják cálfolni az alaptalan híreket.

prae.hu

A zenekar, az elmúlt 10 évben, és a jövőben is távol tartja magát mindenféle politikai kampánytól, rendezvénytől és állásfoglalástól, az országhatáron belül és kívül egyaránt.

Crystal együttes

Kasza Tibor, az együttes frontembere elmondta, a közeljövőben mindent megtesz, hogy kiderítse, majd nyilvánosságra hozza, hogy ki és milyen okból élt vissza a többszörös arany- és platinalemezes zenekar nevével.

A Crystal, a továbbiakban is csak igényes zenei szórakoztatással kíván foglalkozni. Ezúton nyomatékosan kívánja közölni minden médiummal, hogy a politikai színezetű felkérésektől elhatárolódik.

Az együttes több ízben lépett fel már határon túl, többek között Erdélyben, Szerbiában és Szlovákiában is. Legutóbbi felvidéki fellépésükön is magyarlakta településen, magyar közönségenek énekeltek.

Katarína Kližanová-Rýsová, a Smer szóvivője pedig megerősítette, hogy a szlovák párt központi kampányában nem szerepel magyar együttes.
 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés