bezár
 

art&design

2010. 04. 18.
Elindult az Online MOME line - design műhely
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A MOME line – design műhely elindította honlapját a momeline.hu webcímen. Itt számolnak be az aktuálisan futó projektekről, hírekről és eseményekről, valamint a sajtóanyagok és a diákoknak meghirdetett pályázatok is itt jelennek majd meg elsőként. Az oldal egyelőre béta verzió, a közeljövőben szépül és bővül is majd.

A momeline.hu valahol az informális blog és a céges honlap között félúton helyezkedik el, a statikus információk mellett folyamatosan frissül, az egyes posztokat pedig facebookon és twitteren is meg lehet osztani.
Mome line

Az oldalon a munkák típusonként vannak rendszerezve, az animációtól a formatervezésen át egészen a kategorizálhatatlan projektekig; az egyes projektek pedig fázisonként, gazdag dokumentációval egybefűzve kerülnek fel. A diákoknak szóló menüpont alatt a MOME line által kiírt pályázatokat a főoldalon pályázatfigyelő rovat egészíti ki, hogy a hallgatók minél könnyebben megtalálják a testre szabott szakmai kihívásokat.
Mome line

A MOME line a pályázatok kiírásán, lebonyolításán és a projektmenedzsmenten kívül aktívan részt vesz a design kulturális és társadalmi szerepének tudatosításában, így a honlapon a hírek között helyet kapott az általuk havonta megrendezett Budapest Design Meetup és a Tilos Rádió hétfőnkénti deKULT című műsorának ajánlója. A momeline.hu azonban nem csak a diákoknak és az érdeklődőknek szól, a honlap célja, hogy felkeltse az üzleti szféra szereplőinek érdeklődését is, hiszen a munkákból kiderül, a jó design ma már elengedhetetlen.
 

prae.hu

A MOME line – design műhely szerteágazó tevékenységével közvetítő szerepet kíván betölteni a legkülönbözőbb kezdeményezések, üzleti, művészeti vagy társadalmi célú beruházások és az alkotói erőforrások között.


nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
A Budapesti Fotófesztivál Női fókusz című kiállításáról
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Platon Karataev: Napkötöző


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés