bezár
 

zene

2010. 04. 16.
Ismét lemezt készített Ozzy Osbourne
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ozzy Osbourne, a heavy metál királya három év szünet után új lemezzel jelentkezik: a Black Sabbath egykori énekese tizedik stúdióalbuma, a Scream június 14-én jelenik meg.

prae.hu

Az új album producere ismét Osbourne és Kevin Churko volt. A lemezről megjelenő első kislemez, a Let Me Hear Your Scream világpremierje szerdán volt a CSI: New York-i helyszínelők című tévésorozatban Amerikában - tájékoztatta a Sony Music csütörtökön az MTI-t.

Ozzy előző korongja, a Black Rain többmillió példányszámban kelt el világszerte.

A többszörös platinalemezes, Grammy-díj nyertes és a Rock and Roll Híresség Csarnokába is beválasztott Ozzy Osbourne Los Angeles-i otthonában rögzítette az új albumot, és minden dalban társszerzőként is részt vett Churkóval. A korongon bemutatkozik Ozzy új gitárosa, Gus G., zenekarának tagja volt még a basszusgitáros Blasko, a dobos Tommy Clufetos és a billentyűs Adam Wakeman.

Ozzy Osbourne Crucify the Dead címmel énekelt egy dalt a Guns n' Roses exgitárosa, Slash közelmúltban megjelent szólólemezén is.

A Scream megjelenését követően Ozzy 18 hónapos világkörüli turnéra indul (az időpontokat és a turnéállomások helyszíneit hamarosan bejelentik), és a jövő héten többet lehet tudni az énekes nevéhez fűződő legendás metálfesztivál, az Ozzfest kapcsán is.

Osbourne I am Ozzy című önéletrajzi könyvét nemrégiben remek kritikákkal illették; a kötet a New York Times bestseller listájának második helyéig kúszott fel. A könyv a rocksztár élettörténetét írja le.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés