bezár
 

színház

2010. 04. 14.
POSZT - jegyek egy hónappal előbb
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nincs már egy hét és újra itt a hajnali sorban állás, hiszen április 20-tól árusítják a Pécsi Országos Színházi Találkozó versenyprogramjaira és három kiemelt off műsorára a jegyeket - írta szerdán az Új Dunántúli Napló.

Szkéné színház

Idén egy hónappal minden előrébb kerül. Február végén lezárták a versenyévadot és már elkészült a kiegészítő programok listája is a X. POSZT-ra, amelyet június 3. és 12. között rendeznek meg. A versenydarabok kivétel nélkül a Pécsi Nemzeti Színház épületében lesznek láthatók, de az eredeti miliő kedvéért most is leszűkítik néhányszor a játszó- és a nézőteret.

Az off-programok közül három kiemelt eseményre kezdik meg jövő kedden a jegyértékesítést. A tízéves gyakorlatnak megfelelően ezek egyike Varnus Xavér orgonakoncertje a Zsinagógában június 6-án. A másik a 88 utca foglyai komédia, amelyet június 7-én a nagyszínházban mutatnak be Kern András és Básti Juli főszereplésével. Nagy bulinak ígérkezik 10-én a Sportcsarnokban a Queen-emlékest olyan musicalsztárokkal, mint Mészáros Árpád Zsolt vagy Koós Réka.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

Podlovics Laura: Nem félünk a sötétben / Budapest Bábszínház, Kísérleti Stúdió
színház

Az ÖrkényKÖZ 1,5 ezrelék bemutatójáról
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Bartók György szerzői estje a Fugában
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés