bezár
 

zene

2010. 04. 12.
Borkóstoló és zene az ELTE-n
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A borkóstolás mellett koncerteken és szakács mesterkurzuson is részt vehet a közönség április 23-án a Tokaj Nyitány 2010 elnevezésű rendezvényen a Gólyavárban Budapesten.

prae.hu

A Tokaj Reneszánsz - Tokaji Nagy Borok Egyesületének 16 pincészete 50 féle bort kínál az ínyenceknek. Az új, 2006-os évjárat legjobb aszúit pedig Molnár Péter előadással egybekötött mesterkurzusán ízlelhetik meg az érdeklődők - közölte Toronyi Zsuzsa szervező az MTI-vel.

Az eseményen Litauszki Zsolt, a Bib Gourmand 21 étterem többszörös díjnyertes séfje és Christophe Deparday francia mesterszakács, a Pierot Étterem új séfje mutatja be, hogy milyen ételeket képzelt el a különböző tokaji borokhoz. A magyar blogszcéna három gasztrobloggerre, a Chili&Vanília, a Fűszer és lélek, valamint a Malackaraj írói is szabadjára engedik képzeletüket arról, hogy mi kerüljön a tányérra a tokaji borok mellé. A falatokat minden látogató összekóstolhatja a borokkal.

Az eseményt a Kelemen Angelika Jazz Quartett és a Nemjuci koncertje zárja. Jegyeket a www.tokaji.hu/tokajnyitany2010 oldalon igényelhetnek az érdeklődők, a két mesterkurzusra csak korlátozott számban van hely.

A kiváló és garantált minőségű tokaji nagy bor védelmére és képviseletére1995-ben létrejött egyesület minden évben megrendezi a tokaji borok aktuális évjáratának bemutatóját a budapesti közönségnek.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Nils Frahm: Day

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés