bezár
 

irodalom

2010. 04. 02.
Ingyenes lesz az Alkonyat írójának új kötete
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ingyen olvashatják a rajongók egy hónapon át az interneten az Alkonyat című világsikerű vámpírsorozat írójának legújabb regényét, amely júniusban jelenik meg.

prae.hu

A 192 oldalas The Short Second Life of Bree Tanner (Bree Tanner rövid második élete) című könyv - az Alkonyat-széria harmadik kötetének, a Napfogyatkozásnak a leágazása - június 5-én jelenik meg egyszerre az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában. A rajongók két nappal később, június 7-én elektronikus formában már ingyen olvashatják az interneten, a www.breetanner.com oldalon.

A könyv egy hónapon át lesz ingyenes, letölteni nem lehet, csak olvasni. A hírek szerint Stephenie Meyer ezzel a gesztussal akarja kifejezni háláját az olvasók iránt - számolt be online kiadásában a The Daily Telegraph című brit napilap (www.telegraph.co.uk).

Az író két év múltán jelentkezik új kötettel, amelynek születése - elmondása szerint - őt is legalább annyira meglepte, mint az olvasókat. "Amikor elkezdtem dolgozni rajta, csak gyakorlatnak tűnt, hogy az akkoriban szerkesztett Napfogyatkozás másik oldalát is feltárjam" - fogalmazott a nagy sikerű szerző.

A kereskedők már epekedve várják az új könyvet. "Nem számít, milyen rövid, az Alkonyat-sorozat új darabja a legjobb hír a rajongók hadainak számára, mint ahogy a könyvesboltok számára is. Az év legjobban fogyó kötete lehet" - mondta a Waterstone könyváruház képviselője.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét
Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett
Élő Csenge Enikő Apám országa című kötetének bemutatója

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Platon Karataev: Napkötöző
Az Elérhetetlen című kötet bemutatójáról
gyerek

31. Kabóciádé Családi Fesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés