bezár
 

színház

2010. 03. 24.
Magyar Nemzeti Balett menni Amerika?
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Magyar Nemzeti Balett igazgatója 2010. március 28. és április 8. között az Egyesült Államokban tárgyal az amerikai táncélet meghatározó személyiségeivel a balettegyüttes nemzetközi kapcsolatainak fejlesztéséről és kölcsönösen kedvező szakmai együttműködések kialakításáról.

Keveházi Gábor meglátogatja a Houston Ballet és Valentina Kozlova balett iskoláját, megbeszéléseket folytat a New York City Ballet és az American Ballet Theatre vezetőségével, valamint Larissa Savelyevvel, a Youth American Grand Prix balettverseny igazgatójával és Paul Szilard világhírű impresszárióval.

Keveházi Gábor – akit Orsós László Jakab, a New York-i Magyar Kulturális Központ igazgatója is fogad - díszvendégként részt vesz a Magyar Nemzeti Balett szólistáinak közreműködésével megrendezésre kerülő Dance Salad Fesztiválon, és balettgyakorlatot is tart a világ minden tájáról érkező művészeknek.

Szkéné színház


nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
színház

A Fővárosi Nagycirkusz szakmai délutánjáról
színház

Az ÖrkényKÖZ 1,5 ezrelék bemutatójáról
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés