bezár
 

zene

2010. 03. 10.
Zenészek a Heim Pál Gyermekkórházért
2010. március 19. Petőfi Csarnok
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2010 február 28-án éjjel a Heim Pál Gyermekkórház műszaki-technikai épületében betörés történt, melynek során az osztályon lévő műszaki-technikai és informatikai eszközöket loptak el. Az anyagi kár igen jelentős, a rendőrségi nyomozás egész nap tartott. A részletes kárfelmérést követően tudunk nyilatkozni ennek nagyságáról, de mivel minden irodát feltörtek az ellopott értékeken felül az épületben keletkezett kár is igen jelentős, feltehetően több millió forint nagyságrendű.

prae.hu

A kórház dolgozói mélységesen elítélik azokat a személyeket, akik egy amúgy is nehéz anyagi helyzetben lévő gyermekkórháznak jelentős kárt okoznak és ezzel a beteg gyermekek ellátását veszélyeztetik. (Prof. Dr. Harmat György főigazgató főorvos - megjelent: www.heimpalkorhaz.hu)

Így érzett Szilver Tibor is, aki úgy érezte, minden áron tenni akar valamit. Latba vette lehetőségeit, ismeretségi körét, és barátjával, Bertszán Andrással meg sem állt a megvalósításig.

Mivel Tibor jó ideje a Petőfi Csarnokban dolgozik, a lehetőségei adottak voltak.

Így jött létre a Zenészek a Heim Pál kórházért program, ahol este 18 órától kifulladásig zenészek szórakoztatják az adakozni és bulizni vágyó közönséget.

A 800 forintos belépő mellett egy urnát helyeznek el, ahova tetszés szerinti összeget lehet bedobni a kórház javára.

Nem akartuk, hogy az esetleges magas jegyár visszatartsa azokat, akik tenni szeretnének az ügyért. – mondta Szilver Tibor – Természetesen örömmel vesszük, ha az urna is megtelik.

Igyekeztünk e rövid idő alatt színes programot összeállítani, a rock és metal műfajának színes palettáját sikerült felvonultatnunk. Ezúton köszönöm a zenészek, zenekarok, a Petőfi Csarnok vezetőségének és mindenkinek a segítséget, akik azonnal igent mondtak a kérésünkre.

Természetesen a teljes bevételt a kórház kapja, akik nagyon örültek a lehetőségnek. Mindenkit szeretettel várunk, akit szintén megbotránkoztatott ez az aljas történet.


Zenészek a Heim Pál Gyermekkórházért

2010. március 19. Petőfi Csarnok

A fellépők sorrend nélkül:

Dirty Dance

Them Apples

Ashley Noise

Millennium Hippies

Rum of the Mad Robot

Blitzkrieg

Dead the down 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Bartók György szerzői estje a Fugában
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés