bezár
 

film

2007. 06. 05.
Lesz 15. Fangoria! - Nyugodjék békében???
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Lesz 15. Fangoria! - Nyugodjék békében??? A továbbiakban Böjtös Gábor, a Fangoria főszerkesztőjének nyílt levele olvasható. A Fangoria sorsáról, jövőéről és arról, mit tehetnek az olvasók, rajongók a Fangoriáért.
Igen, igen... először a jó hírrel kezdem: lesz 15. Fangoria december elején, méghozzá rendes forgalomban. A rengeteg levél és fórumos hozzászólás újabb erőket adott nekem, és a stábnak, így nekiálltam agyalni, hogy mit lehetne tenni. Kemény két hét kellett hozzá, plusz jó pár alvás nélküli éjszaka, némi szakértői vélemény, majd pedig az, hogy meggyőzzem a tulajdonosokat arról, hogy nem hagyhatjuk annyiban a dolgot. Ám ez nem kevés felelősséggel járt. Szomorúan de komoly döntéseket kellett hoznom mind a költségeket mind pedig a magazint illetően. Így lefaragtunk a készítői díjakból, illetve a nyomdaköltségből (ez minimális papírminőség-romlással jár, de nem lesz vészes a dolog), illetve emelnünk kellett az áron (így 1290 Ft lesz a decemberi szám). DE! És ez egy nagyon nagy DE... Nagyon sok múlik rajtatok is, mivel ha így sem jönnek be az elvárásaink (avagy nem lesz nullára kihozva az újság), több Fangoria már nem jelenik meg. És ez nem kérdéses, ez száz százalékosan eldöntött tény, mivel nincsenek további felesleges millióink, így újabb veszteségeket már nem leszünk képesek finanszírozni.

prae.hu

Hogy mit kell/mit lehet tenni? Pontosan azt, amit az elmúlt két hétben tettetek Ti is: keményen ajánlgatni és mutogatni a Fangoriát (akár nyilvánosan olvasni - buszon, metrón, villamoson -, úgy, hogy jól látható legyen a cím), amennyiben valaki megteheti, vásároljon.

Böjtös Gábor


nyomtat

További írások a rovatból

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről

Más művészeti ágakról

gyerek

Shonna Ines és Agócs Írisz részvételével
Kemény Lili Nem című regényének kritikája
Kritika Kemény Lili Nem című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés