bezár
 

színház

2010. 02. 13.
Huszonnégy órás táncra hív a Miskolci Nemzeti Színház
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Huszonnégy órás nonstop táncra invitálja az érdeklődőket a Miskolci Nemzeti Színház, a nem mindennapi program február 19-én este hat órakor kezdődik és másnap estig tart - mondta az MTI-nek a teátrum kommunikációs és marketingvezetője az MTI-nek.

Szkéné színház

Árvai Judit elmondta, hogy az eseményt - a már megszokott módon - a Miskolci Nemzeti Színházban, a Játékszínben tartják.

Aki szeretne részt venni a különleges eseményen, annak csak regisztrálnia kell.

Aki volt már, annak azért érdemes újra elmennie a programra, hogy újra együtt táncolhasson a többiekkel, aki még nem volt, annak azért, hogy megtudja, "milyen klassz buliból maradt ki eddig" - idézte fel a korábbi nonstop tánchétvégék hangulatát a kommunikációs és marketingvezető.

A színház kérése, hogy a résztvevők jó zenét vagy zenészt vigyenek magukkal, és ha lehet minél többféle stílust - azaz balettet, folklórt, mozgásművészetet vagy akár társastáncot - mutassanak be. Szólóban, duettben vagy csoportosan is fel lehet lépni.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

A Fővárosi Nagycirkusz szakmai délutánjáról
avagy A spacio-temporalitás liminalitásának reprezentációja David Greig Prudenciájának Kovács D. Dániel által teremtett színpadi víziójában...
színház

Az ÖrkényKÖZ 1,5 ezrelék bemutatójáról
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés