bezár
 

film

2010. 02. 10.
Jack Bauer a filmvászon meghódítására készül
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Újabb televíziós sikerszéria készül landolni a filmvásznon: a 20th Century Fox film és tévéstúdiója arra szövetkezett, hogy a moziban is esélyt adjon Jack Bauernek, a 24 című akciófilm-sorozat főhősének.

prae.hu

A nyolcadik évfolyamát taposó 24 továbbra is a Fox tévé egyik sikersorozata, de egyelőre nem lehet tudni, hogy készül-e kilencedik évfolyam. Bár a stúdió még nem döntött, bennfentesek arra szavaznak, hogy Bauer ügynök (Kiefer Sutherland) tévés karrierje idén befejeződik.
A variety.com forrásai szerint viszont nekilendült a 24 mozis előkészítése. A Fox Billy Rayt bízta meg a forgatókönyv megírásával. Kiefer Sutherlandet is átmentik a moziverzióba, aminek a színész - úgy hírlik -, nagyon örül.

A tévészéria producerei dolgoznak majd a filmen is, beleértve Sutherlandet, aki executive producerként jegyzi a valósidős tévékalandot.
A filmváltozat régi álma volt a 24 megalkotóinak, ám amíg a sorozat nagy sikerrel futott, szóba sem jöhetett a leforgatása. A stúdiófőnökök ugyanis kizárólag a 24 stábjával voltak hajlandók elképzelni a mozit, és gyakorlatilag megoldhatatlan volt az egyeztetés a tévés és egy filmes produkció között.


Kapcsolódó cikkek


nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
Dev Patel: A Majomember

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés