bezár
 

film

2010. 02. 07.
Szombat este debütált a Komoly dolgok a közönség előtt
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szombat este debütált a Komoly dolgok a közönség előtt Nyáron forgott Szabó Csilla első nagyjátékfilmje, ami tévéfilm kategóriában bekerült a 41. Magyar Filmszemle hivatalos versenyprogramjába.

prae.hu

A PRAE.HU által is támogatott, Komoly dolgok címet viselő filmet csütörtökön mutatták be a sajtónak, szombat este pedig széles közönség előtt debütált a Palace MOM moziban. A premier után teltházas terem előtt mutatkozhattak be a stáb tagjai.

Szabó Csilla maga vette a kezébe a mikrofont, s néhány szóban elmesélte, milyen kihívásokkal járt nulla pénzből leforgatni egy ennyi helyszínen játszódó, ennyi karaktert mozgató, ilyen volumenű filmet – hogy a produkció létrejött, az nagyban köszönhető Sípos Anna gyártásvezető munkájának. Szabó Csilla köszönetet mondott a stáb minden tagjának, kiemelte, hogy jó csapat, sok tehetséges ember gyűlt össze, akiknek szinte kivétel nélkül ez volt az első nagyfilmes munkája, és akik egy új filmes generáció tagjai lesznek. 
Tóth Lambert, Móga Piroska és Goitein Gergely
A film három  elválaszthatatlan jóbarát sztoriját szövi, mindhárman kilógnak egy kicsit a sorból. Augusztus van, egyikük sem utazik el sehova a nyári szünetre, együtt lógnak. Lassan telik a nyár és végül kibukik, a piszlicsáré zökkenők mögött komolyabb problémák húzódnak.

A film adatlapja itt található. 

A film még február 8. hétfő délelőtt is megtekinthető a Szemlén:

2010. február 8. 10:30 - Palace MOM Park, 1-es terem
nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Dev Patel: A Majomember
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Platon Karataev: Napkötöző


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés