bezár
 

art&design

2010. 02. 02.
FotóPéntek - új sorozat a Mai Manóban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
FotóPéntek címmel új programsorozatot indít a budapesti Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház; az intézmény minden hónap első péntekjén szakmai programokkal várja az érdeklődőket.

prae.hu

Mint a Mai Manó Ház az MTI-t kedden tájékoztatta, a Nagymező utcai intézmény a FotóPéntekek során 14 és 23 óra között az aktuális kiállításokhoz kapcsolódóan tárlatvezetéseket, beszélgetéseket tart, valamint két-két meghívott szakember részvételével - előzetes regisztrációhoz kötött - ingyenes portfólió konzultációt szervez. Az események minden alkalommal kötetlen beszélgetéssel, bulival zárulnak.

Az első, február 5-ikei FotóPéntek portfólió konzultációval, majd a konzultáció rövid, nyilvános értékelésével kezdődik Gőbölyös Luca fotográfus és Mélyi József művészettörténész részvételével.

A Szándéktalan fény című kiállítás tárlatvezetését Vancsó Zoltán tartja délután 4 órától, majd a hozzá kapcsolódó virtuális könyvbemutatóra kerül sor: a Szándéktalan fény című album virtuálisan létezik mindaddig, amíg valaki meg nem rendel belőle példányt. A kötetet Miltényi Tibor fotóesztéta mutatja be.

Hat órától a Mai Manó ház A magyar fotográfia nemzetközi jelenlétének lehetőségei címmel rendez kerekasztal-beszélgetést, melyen Kemenesi Zsuzsanna művészettörténész, Kőrösi Orsolya ügyvezető, Pettendi Szabó Péter fotográfus, Stenczer Sári független kurátor, valamint Stepanovic Tijana, az AXAC Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Iroda vezetője vesznek részt. A programot filmvetítések, zsíros kenyérrel és borral kísért kötetlen beszélgetés és zene zárja a Napfényműteremben.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A Budapesti Fotófesztivál Női fókusz című kiállításáról
(Súlyosan elfogult vélemény)
A teremtett „képzelet” határtalansága
art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Platon Karataev: Napkötöző
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés