bezár
 

zene

2010. 01. 16.
SuBo újabb furcsa előadása
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Újabb bizarr "előadást" tartott SuBo, vagyis Susan Boyle, a 48 évesen világsztárrá lett skót énekesnő, akinek viselkedésében már korábban is okozott furcsa tüneteket a gyorsan jött hírnév.

prae.hu

A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - pénteki beszámolója szerint SuBo éppen a londoni Heathrow repülőtér VIP-szalonjában várta chicagói járatának indulását, amikor egyszer csak táncra perdült, majd kiragadta a takarítószemélyzet egyik tagjának kezéből a felmosófát, és azt "mikrofonként" használva hangos éneklésbe kezdett.

Énekét trágárságok nem kevésbé hangos özönével fűszerezte, miközben "mikrofonjával" - vagyis a felmosófával - néhány döbbent utastársa cipőjét is megpucolta.

Amikor a British Airways légitársaság alkalmazottai megpróbálták csitítani, SuBo kirohant a luxusváróból, azt kiabálva, hogy "Megmenekültem, megmenekültem!"

Végül a BA egyik tisztviselőjének sikerült lenyugtatnia és visszaterelnie a váróba az énekesnőt. SuBo azért utazott Amerikába, mert meghívást kapott a népszerű televíziós személyiség, Oprah Winfrey showműsorába.

Az egyedül élő háziasszony, akit skóciai faluján kívül korábban senki nem ismert, tavaly tavasszal lett gyakorlatilag öt perc alatt világhírű, miután hihetetlen énekhanggal döbbentette meg a brit ITV kereskedelmi televízió évente megrendezett tehetségkutató vetélkedőjének zsűrijét és közönségét.

Az énekesnő, akit azóta mindenki csak "SuBo" néven emleget, azonnal világszenzáció lett. Első I' Dreamed a Dream (Álmodtam egy álmot) című albuma, amelyből másfélmillió fogyott Nagy-Britanniában és több mint hárommillió Amerikában, hetek óta listavezető mindkét országban.

A korábban egyszerű falusi életet élő SuBo azonban néha nehezen viseli a világhírrel járó felfordulást. Az újdonsült sztár - aki általános meglepetésre egyébként csak a második lett a tavalyi tehetségkutató döntőjében - például már nem sokkal a műsor után súlyos idegösszeroppanást kapott, és mentővel kellett kórházba szállítani, ahol napokig kezelték.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés