bezár
 

film

2009. 12. 14.
Nem kellett a filmszerep Obama féltestvérének
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A hongkongi megasztár, Csou Jün-fat (Chow Yun-fat) partnere lehetett volna egy készülő filmben Barack Obama Kínában élő fivére, de elfoglaltságaira hivatkozva nem fogadta el a felkérést.

prae.hu

Mark Ndesandjo hétfőn az AP hírügynökségnek mondta el, hogy fontolóra sem vette, úgy utasította vissza a Rang zidan fei (Szálljanak a golyók) című filmben neki felkínált szerepet, mivel egyelőre az írásra és jótékonysági munkájára akar koncentrálni.

Ndesandjo évekkel ezelőtt telepedett le Sencsenben és feleséget is ott választott. Jótékonysági munka vitte Kínába, azóta is foglalkozik árva gyerekek tanításával, s a közelmúltban adták ki önéletrajzi művét. Mint a kötet megjelenésekor elárulta, már belefogott következő könyve írásába, amelyben többek között a féltestvérével, Obama amerikai elnökkel való viszonyáról is vall majd.

A Chow Yun-fat főszereplésével készülő akciókomédia - amely 2010-ben kerülhet a mozikba - "színvonalas közönségfilm" lesz, mondta Ndesandjo. Egy kuangcsoui napilap szerint egy lelkész szerepét szánta neki Ven Csiang (Wen Jiang) rendező, aki 2000-ben a zsűri nagydíját kapta Cannes-ban Ördögök a küszöbön című háborús filmdrámájáért.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Luca Guadagnino: Challengers
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz

Más művészeti ágakról

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés