bezár
 

art&design

2009. 12. 07.
Még két hétig lehet pályázni a KOGART-támogatásra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány (KOGART) közhasznú társadalmi szervezetek számára kiírt pályázatára december 18-ig, vagyis még két hétig lehet leadni a jelentkezéseket.

prae.hu

Az alapítvány 2010 márciusában 13-25, a KOGART Kortárs Gyűjtemény számára vásárolt műalkotást nyilvános árverésen értékesít. Az így befolyó nettó vételárat 13-25, a pályázat alapján kiválasztott közhasznú társadalmi szervezet kapja támogatásként. A szervezeteket és az alkotásokat a Jótékonysági Bizottság az árverést megelőzően közjegyző előtt sorsolja majd egymáshoz.

A pályázható összeg nincs meghatározva, a szervezetek a kisorsolt műalkotásért az árverésen fizetett legmagasabb összeget kapják. A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány kötelezettséget vállal arra, hogy ha egy műalkotásra nem licitálnak, akkor a kikiáltási árnak megfelelő összeget juttatja az adott szervezetnek. A minimális kikiáltási ár 500.000,- Ft
A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány a hospice mozgalommal, a roma képzéssel, oktatással és neveléssel, gyermek egészségüggyel, betegségben szenvedő gyerekekkel valamint a fiatal zenei tehetségek támogatásával foglalkozó közhasznú társadalmi szervezetek jelentkezését várja.

Pályázni lehet a www.kogartkortars.hu weblapról letöltött pályázati adatlapon, az ott megjelölt dokumentumok és igazolások csatolásával. A pályázatok beérkezésének határideje: 2009. december 18. 16.00 óra.
Információ: Dr. Forrai Sándor, (06 1) 354-3823, jotekonysag@kogart.hu.

OS

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A teremtett „képzelet” határtalansága
art&design

Megnyitószöveg KristofLab Still Life című kiállításához
art&design

Gondolatok Metzing Eszter The skin sees when the eyes touch című kiállításáról, Inda Galéria / Budapest

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés