bezár
 

zene

2009. 10. 17.
Bosszúból ütött Leona Lewis támadója
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Saját sikertelensége miatt állt bosszút Leona Lewison az a férfi, aki megütötte a brit énekesnőt szerdán Londonban: Peter Kowalczykot ugyanis évekkel ezelőtt nem válogatták be abba a tehetségkutató versenybe, amelynek Lewis ma az ismertségét köszönheti.

prae.hu

Lewis éppen Dreams (Álmok) című önéletrajzi könyvét mutatta be a Waterstone's könyváruházlánc egyik boltjában, amikor az eset történt. Autogramokat osztogatott és közös fotózásra vállalkozott rajongóival. A kialakult sorból hirtelen egy férfi lépett elő és megütötte.

A 29 éves támadót a biztonsági emberek a földre terítették és elvezették, majd a rendőrség testi sértés miatt őrizetbe vette. Jelenleg a férfi pszichiátriai kényszer-gyógykezelésen vesz részt.

Az énekesnőt megrázta az eset, és a biztonság kedvéért orvoshoz fordult, hogy megvizsgáltassa sérülését, de nem szorul kezelésre.

Kowalczyk apja elmondta: fia énekes akar lenni. "Elment, és ő is órákat állt sorban, hogy bekerüljön a The X-Factor című műsorba. És mit ért el vele? Semmit."

Leona Lewis a The X-Factor brit tehetségkutató verseny 2006-os szériájának győzteseként kezdte zenei karrierjét. Első albuma, a Spirit világszerte 7 millió példányban kelt el. Legismertebb dala, a Bleeding Love több mint 30 slágerlista élére jutott fel - olvasható a The Daily Telegraph brit napilap honlapján.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés