bezár
 

zene

2009. 10. 13.
Az első posztumusz Michael Jackson dal az interneten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Már hallható az új Michael Jackson dal az interneten: a This Is It című szám a hamarosan a boltokba kerülő azonos című albumról és a mozikba kerülő dokumentumfilmből származik.

prae.hu

Hétfő kora reggeltől hallgatható meg az elhunyt énekes hivatalos honlapján, a www.michaeljackson.com oldalon az első posztumusz kiadott dal, a This Is It, amelyben háttérénekesként a Jackson fivérek hallhatók.

Az azonos címmel megjelenő dupla album október 26-án kerül az amerikai boltokba. Az első lemezen Jackson legnagyobb slágerei, többek között a Billie Jean, a Smooth Criminal, a Human Nature és a Thriller hallhatóak - abban a sorrendben, ahogyan majd a dokumentumfilmben is felcsendülnek. Az utolsó két szám a This Is It két verziója: az eredeti és a zenekari változat.

A második lemez olyan klasszikusok próbaverzióit tartalmazza, mint a She's out of my life, a Wanna be starting somethin' vagy a Beat it. Zárásként a nemrégiben felfedezett, Jackson által előadott Planet Earth című vers felvétele is hallható az albumon.

Michael Jackson 2009-re tervezett turnéjának próbáit, a kulisszák mögötti készülődést bemutató This Is It című dokumentumfilm a világpremierrel egy időben, október 28-án kerül a mozikba Magyarországon is.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám

Más művészeti ágakról

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés