bezár
 

irodalom

2009. 10. 08.
Népszabadság: megújul a magazin
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
E héttől megújult formában és tartalommal jelenik meg a Népszabadság pénteki műsormelléklete - közölte a kiadó szerdán az MTI-vel.

prae.hu

A Népszabadság Magazinra keresztelt, 48 oldalasra bővült kiadvány "tágasabban tekint a kultúra és a média időszerű eseményeire, világos, egyértelmű rendszerben ajánlja azokat az olvasóknak", mind struktúrájában, mind tartalmában követve a legújabb magazintrendeket, és az olvasók igényeit.

A Páros interjú rovatban egy beszélgetés során két ismert, ám egymástól távoli kultúrát képviselő művész, közszereplő ajánl egymásnak kulturális csemegéket, míg a lap országjáró sorozatában olyan helyi érdekességeket is bemutatnak, amelyek nem feltétlenül szerepelnek az útikönyvekben.

Külön írnak a multimédia újdonságairól, minden héten foglalkoznak a tévésorozatokkal, tágabb társadalmi és kulturális összefüggésekbe helyezve azokat.

A film, a televízió és a rádiózás háttérembereit bemutató portrésorozatot is indít a magazin, amely étteremajánlót is kínál olvasóinak,
Átalakul a magazin műsorajánlója is, amely összesen 21 oldalon 32 televíziós- és rádiócsatorna programját kínálja olvasói számára. A napi televízió- és rádióműsort tartalmazó oldalakat egy-egy tematikus bevezető oldal választja el egymástól.

Hétfőn a színházi események, kedden a zenei programok, szerdán a kiállítások, múzeumok, csütörtökön a filmbemutatók, pénteken a fiatalok programjai, szombaton könyvbarátok számára összeállított ajánlatok, vasárnap családi és gyermekprogramok kerülnek terítékre.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét
Horváth Iván (1948-2024)
Bemutatták Locker Dávid: Beszédkényszer című verseskötetét

Más művészeti ágakról

Bartók György szerzői estje a Fugában
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
gyerek

31. Kabóciádé Családi Fesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés