bezár
 

zene

2024. 10. 19.
Megrendezik Lowpass Aluljárófesztivált a Flórián téren
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Megrendezik Lowpass Aluljárófesztivált a Flórián téren Először rendezik meg a Flórián téren szombaton a Lowpass Aluljárófesztivált, amely ötvözi a fotóművészetet és az élőzenét, a városi tér közösségi felhasználásával. Az esemény célja, hogy új perspektívából mutassa meg Budapest rejtett zugait, és újraértelmezze az aluljárók funkcióját a közösség életében.

Az ingyenes fesztivál nemcsak a vizuális művészetekkel foglalkozik, hanem teret ad fiatal, feltörekvő zenészeknek is, akik egész nap szórakoztatják a közönséget.

prae.hu

A fotókiállítás három tematikus részből áll: Budapest városi aluljáróiról készült urbánus tájképek, a városi élet szereplőiről szóló portrék, valamint a főváros éjszakai szubkultúráját bemutató képek láthatók. A kiállítás művészei között szerepel többek között Miki357, Benedek Csaba, Ligeti Bálint, Volko Martin és Mari Ornella.

A fellépők sorában megtalálhatók az Acideal, Crb, Kiqo, Raasa, Szoliver, Terra Kontra Orew és más underground előadók, akik éjfélig váltják egymást.

A fesztivál ötletgazdája Ráday Dávid, aki az Urban Innovations csapatával és a Budapest Tuning pályázaton nyert támogatással, Erdős Bálint koordinációjával valósította meg a rendezvényt.

Fotó: Facebook/Lowpass Budapest

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A 180-as Csoport című kötet bemutatója

Más művészeti ágakról

irodalom

Kritika Élő Csenge Enikő Apám országa című kötetéről
Hajdu Levente megnyitószövege a Kaján szisztémák című kiállításhoz
A Könyvfesztiválon Pierre Assouline-t kérdezték a Goncourt-díjról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés