bezár
 

zene

2024. 10. 15.
Ingyenes Kulturális Fesztivál az ELTE-n
2024. november 5-6. ELTE BTK
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az ELTE Bölcsészettudományi Karán megrendezésre kerülő első CHARM-EU Kulturális Fesztivál változatos kulturális programokat és szórakoztató tevékenységeket kínál a legkülönfélébb művészeti ágakban – tájékoztatták a szervezők a prae.hu portált.

A CHARM-EU egy kilenc európai felsőoktatási intézmény alkotta egyetemszövetség, amely egy hallgatóközpontú, hozzáférhető és interkulturális egyetemközi campus építésén dolgozik. Olyan kihívásvezérelt, befogadó, kutatásalapú és a mobilitást működése alapjává tevő európai egyetemi modellt épít, amely igazodik az európai értékekhez, az európai Green Dealhez és a fenntartható fejlődési célokhoz.

prae.hu

A 2024-es éves konferenciájukat kiegészítő rendezvény a CHARM-EU partneregyetemek kultúráit mutatja be és ünnepli, a látogatókat pedig kulturális programok, kihívások és szórakoztató tevékenységek gazdag választékába vonja be.

A fesztivál programjában található többek között népzene- és néptáncelőadás, kórusok előadásai, színházi workshop és előadás, felolvasások, nyelvi és kulturális játékok, filmdélután beszélgetéssel és egy interkulturális Instagram rövidfilmes kihívással, képregénykészítő workshop, fotókiállítások.

További információ és részletes program itt található.

Az eseményen való részvételt itt lehet jelezni.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Hari Drama és Nagy Emma Quintet koncert a Várkert bazárban
Kurt Rosenwinkel The Next Step Band (Live at Smalls, 1996) júliusban megjelent albuma és a Magyar Zene Házában októberben tartandó koncertje tükrében

Más művészeti ágakról

Beszélgetés a kortárs lengyel gyerekirodalomról
Bemutatták a Sir Gawain és a zöld lovag legújabb fordítását
Ketten Lugosi Lugo László Fotónaplójáról (1978-1982) című műve kapcsán
Szergej Tyimofejev lett költő volt a PesText fesztivál vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés