bezár
 

film

2024. 09. 02.
Közeleg a jelentkezési határidő a Verzió DocLab workshopra
Díjakat ajánlott fel a magyar és nemzetközi dokumentumfilmes közösség
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szeptember 9-én éjfélig lehet jelentkezni fejlesztés alatt álló dokumentumfilmekkel a Verzió DocLab workshopra. A 9. alkalommal megrendezésre kerülő Verzió DocLab olyan nemzetközi filmfejlesztési workshop és pitchfórum, amely egész estés, kreatív dokumentumfilmek létrejöttét segíti elő.

A Verzió Filmfesztivál részeként szervezett workshop elkötelezett amellett, hogy a régió és Magyarország független dokumentumfilmeseit szakmai támogatásban részesítse, és összekötő kapocsként szolgáljon a szakmán belül. Ezzel segítve az alkotókat, akik folyamatos kihívásokkal szembesülnek az korlátozott finanszírozási és fejlesztési lehetőségek miatt – hangsúlyozzák a szervezők sajtóközleményükben.

prae.hu

A Verzió DocLab első és második nagyjátékfilmes rendezők jelentkezését várja a Verzió DocLab honlapján keresztül. A workshopon való részvétel ingyenes és akkreditációt biztosít a fesztivál teljes ideje alatt.

A workshop a nemzetközi szakmai együttműködéseknek köszönhetően valósulhat meg. Idén két új támogató, a Warner Bros. Discovery, HBO, valamint az On the Spot alkotói is csatlakoztak a Verzió DocLab partnereihez, akik két új díjat ajánlottak fel az európai és magyar filmesek számára. A Verzió DocLab erőfeszítéseit elismerő további nemzetközi partnerek közé tartozik a Creative Media Europe, a DocAround Europe, a CEU, a MADOKE, a Focus Fox, a Bio to B és a DAE (Documentary Association of Europe).

További információk és jelentkezés a Verzió DocLab honlapján, ide kattintva. Határidő: szeptember 9.

Forrás: Verzió DocLab
Kép: Jelenetkép Dér Asia
Nem halok meg című filmjéből,
amelyet az alkotók egy korábbi workshop során fejlesztettek


 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
Dev Patel: A Majomember
Csáki László: Kék Pelikan

Más művészeti ágakról

irodalom

Műfajok, művészeti ágak, médiumok keveredése Milosevits Péter életművében
Kulturális hanyatlás?
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés