bezár
 

film

2024. 08. 21.
Szeptember 20-án újra Corvin moziéjszaka
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Számos különleges vetítés és kísérőprogram, premier előtti vetítések és a közelmúlt legnagyobb sikerei: szeptember 20-án ismét teremből terembe vándorolhatnak a nézők a Corvin moziban, kora estétől másnap reggelig, egyetlen karszalaggal – adta hírül a Budapest Film. 

A Corvin moziéjszakán az országos bemutató előtt, Kovács Gellért Filmszerész „kihelyezett” filmklubjában lehet megnézni Demi Moore szenzációját, A szert, de műsoron lesz az új Monte Cristo grófja-adaptáció, a Lepattanó című gombfocis vígjáték és Hajdu Szabolcs drámatrilógiájának utolsó darabja, az Egy százalék indián is.

prae.hu

A kultfilmek szekcióját erősíti a legjobb Star Wars-filmként emlegetett A Birodalom visszavág (Kovács Gellért bevezetőjével), hosszú idő után ismét vásznon látható A John Malkovich-menet, megmenti Gotham városát A sötét lovag, a hét hivatalos Harry Potter-film közül pedig a közönség döntheti el, melyik részt vetítsék a moziéjszakán. A Corvin mozi közösségi oldalain lehet majd szavazni szeptember 15-ig.

A büfében különleges Moziéjszaka Menüvel készülnek, a filmrajongók mozitörténeti sétán és mozitechnikai bemutatón vehetnek részt, és műsorra kerülnek a közelmúlt olyan közönségkedvenc filmjei, mint az Alien: Romulus, a Longlegs vagy a Deadpool & Rozsomák.

Karszalagok személyesen és online is vásárolhatók, a jegyváltással kapcsolatos részletek ide kattintva megismerhetők. Program és további információk itt találhatók.

Forrás: Budapest Film

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kevin Costner – Horizont: Egy amerikai eposz
Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Luca Guadagnino: Challengers
Dev Patel: A Majomember

Más művészeti ágakról

irodalom

Műfajok, művészeti ágak, médiumok keveredése Milosevits Péter életművében
Kritika Kemény Lili Nem című regényéről
Renaud-Delage: Gru 4


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés