bezár
 

film

2024. 08. 11.
Szent István Napok Esztergomban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szent István Napok Esztergomban Négynapos rendezvénysorozattal ünnepli Esztergom az államalapítást, augusztus 17. és 20. között a Szent István Napokon egész estés koncertek, gasztroudvarok és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket - közölték a szervezők az MTI-vel.

Közleményük szerint augusztus 19-én este az István, a király című rockoperát láthatja a közönség Feke Pál rendezésében. A Crescendo Music Management által létrehozott, különleges látványvilággal, technikai megoldásokkal, színpadi és díszletelemekkel, pirotechnikai effektekkel színpadra állított produkcióban Feke Pál mellett fellép Dolhai Attila, Malek Andrea és Miller Zoltán.

prae.hu

Augusztus 20-án a Kollmann Gábor vezette 17 tagú Budapest Jazz Orchestra és Gájer Bálint adnak közös nagykoncertet.

A nagyszínpadon a négy nap alatt fellép Filip Gyuri és Barátai, a Kiss Kata Zenekar, a Grappa Jazz, a 100 Tagú Cigányzenekar 30 muzsikusa, valamint a Rátonyi Róbert Trió és Berkes Gabriella is.

A kisszínpadnál a Magyar Népmese Színház, a Kabóca Bábszínház és a Csillangó Meseműhely szórakoztatja a gyerekeket mesékkel, interaktív előadásokkal. A helyi és térségi alkotók kézműves foglalkozásain a kisebbek olyan mesterségeket ismerhetnek meg, illetve sajátíthatnak el, mint a horgolás vagy a szappankészítés.

Az Erzsébet parkban kialakított kertmoziban olyan közkedvelt magyar filmeket vetítenek, mint a Meseautó, a Most vagy soha! vagy az Üvegtigris 2.

A helyszín megközelítését a vasútállomásról és a Prímás-szigeten található Zöld Parkolóból elektromos kisbuszokkal segítik, melyek menetrend szerint közlekednek és a négy nap alatt ingyenesen használhatók.

Az esztergomi Szent István Napok részletes programja a visitesztergom.hu oldalon érhető el.

 

 

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Alex Garland: Polgárháború


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés