bezár
 

zene

2024. 07. 22.
Ivan & The Parazol lemezbemutató koncert az Akváriumban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új stúdiólemezzel jelentkezik az Ivan & The Parazol. A népszerű poprock csapat Belle Époque című, hatodik albumát ősszel, október 25-én mutatja be a fővárosi Akvárium Klubban.

A zenekar az eseményen a teljes új lemezt eljátssza, de a régi slágerek sem maradnak ki, köztük a Take My Hand, a Megnyitod a szíved vagy a Mást vártam. Az Ivan & The Parazol korábban öt alkalommal is megtöltötte az Akvárium Klub nagytermét - közölte a szervező Live Nation hétfőn az MT-vel.

prae.hu

A csapat tavaly zárta le ötödik albuma, a Budai Pop koncertkörútját, majd a zenészek elvonultak saját stúdiójukba, hogy megírják friss lemezüket. Az album különlegessége, hogy a produceri munkákat az együttes gitárosa, Balla Máté végezte. Az album hangulata stadionrockot idéz, tele szintikkel, nagy riffekkel és zakatoló ritmusszekcióval. A rajongók a június elején megjelent Dancer klipjében kaphattak ízelítőt az új anyagból.

Az Ivan & The Parazol koncertjei egyszerre csatornázzák be a hatvanas-hetvenes évek energiáit és a mai korszellem attitűdjét. A zenekar állandó fellépője a fesztiváloknak és az európai kluboknak is.

Legutóbbi, 2021-ben kiadott albumuk, a Budai Pop volt az első magyar nyelvű anyaguk, korábban négy angol nyelvű stúdiólemezt készítettek: a Mama, Don't You Recognize Ivan & The Parazol? 2012-ben, a Mode Bizarre 2014-ben, a The All Right Nows 2015-ben, az Exotic Post Traumatic 2019-ben jelent meg. Felléptek Nyugat-Európában és Amerikában, két daluk szerepelt a sikeres amerikai televíziós sorozatban, a Shameless - Szégyentelenekben.

A zenekar tagjai: Vitáris Iván (ének), Balla Máté (gitár), Simon Bálint (dob) és Kalmár Botond (billentyűs hangszerek).

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés