bezár
 

zene

2024. 07. 22.
Fezen: ismét két szabadtéri nagyszínpad lesz
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fezen: ismét két szabadtéri nagyszínpad lesz Az előző évvel ellentétben a székesfehérvári Fezen Fesztivál idén visszatér a két szabadtéri nagyszínpados felálláshoz, ahol: Avantasia-tól a Scooterig, a Cradle Of Filth-től ATB-ig, Beton.Hofitól Korda Györgyön és Balázs Klárin át a Tankcsapdáig sokféle műfaj látható és hallható lesz.

A szervezők tájékoztatása szerint július 31. és augusztus 3. között a két nagyszínpad mellett lesz sátras színpad és több party helyszín is.

prae.hu

Július 31-én, a fesztivál nyitónapján lép színpadra az operametált játszó német Avantasia. Szintén a nyitónapra érkezik Angliából a Cradle Of Filth, az extrém metal egyik legismertebb zenekara, akik több mint 30 éve járják a világ színpadait.

Többszörös visszatérő és örök fesztiválkedvenc a német Scooter, akik ezúttal az utolsó napon, Majka után lépnek a nagyszínpadra, hogy koncertjük után egy négyórás NECC Partyval záruljon a Fezen. Szintén az elektronikus kínálatot erősíti a német Andre Tanneberger, vagy ahogy több mint 20 éve megismerte a világ, ATB, a trance műfaj egyik meghatározó dj-je augusztus 2-án lép fel Székesfehérváron.

A szervezők kiemelték, hogy a két nagyszínpadon különböző műfajú előadók lépnek fel egyidőben, így ha valaki nem szeretne a Scooterre tombolni, az meghallgathatja például a Judas Priest korábbi gitárosának, K.K. Downingnak KK's Priest nevű bandáját.

Megjegyezték, hogy idén a kemping ingyenes lesz azoknak a bérleteseknek, akik regisztrálnak.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Nils Frahm: Day
A 180-as Csoport című kötet bemutatója

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés