bezár
 

zene

2024. 07. 18.
Expressz Volán-buszok Budapest és Kapolcs között
Művészetek Völgye fesztivál
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Expressz  Volán-buszok Budapest és Kapolcs között Közvetlen expressz autóbuszjáratokat indít a Volánbusz Zrt. Budapest és Kapolcs között július 19. és 29. között, a 33. Művészetek Völgye fesztiválra - tájékoztatta a társaság szerdán az MTI-t.

A rendezvény idején - a Budapest-Veszprém-Kapolcs-Tapolca vonalon közlekedő, menetrend szerinti autóbuszok mellett - hat idősávban indulnak majd expressz járatpárok, szükség esetén több busz is egyidejűleg.

prae.hu

Ezek az érvényes belföldi helyközi díjszabás alapján, az országos távolsági járatok besorolása szerinti kiegészítő jeggyel vehetők igénybe.

A menetrend elérhető a volanbusz.hu oldal Eljutás a Művészetek Völgye fesztiválra menüpontjában, de az utazás megtervezhető www.emma.mav.hu hivatkozásra kattintva is.

A tájékoztató szerint a fesztivál térségében úgynevezett csigabuszok segítik a gyors és egyszerű közlekedést. Ezek völgykarszalaggal ingyenesen vehetők igénybe, mozgásuk követhető és menetrendjük elérhető a Művészetek Völgye alkalmazás segítségével.

Naponta nyolc időpontban a csigabuszok Tapolcáról indulnak a Művészetek Völgye felé, és az utolsó járatok is oda térnek vissza.

A Dörögdi Csigabusz a Kapolcs-Taliándörögd-Kapolcs, az Apáti-Petendi Csigabusz a Monostorapáti-Kapolcs-Vigántpetend-Kapolcs-Monostorapáti, a Veszprémi Csigabusz pedig a Veszprém-Nemesvámos-Tótvázsony-Nagyvázsony-Pula-Vigántpetend-Kapolcs útvonalon jár a rendezvény ideje alatt.

A csigabuszok menetrendje és további információk a https://www.muveszetekvolgye.hu/csigabusz24 oldalon találhatók - áll a közleményben.
 

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
A 180-as Csoport című kötet bemutatója
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Renaud-Delage: Gru 4
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés