bezár
 

zene

2024. 07. 16.
Péntektől Dixieland Fesztivál Miskolcon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Magyar és külföldi előadók várják a jazz kedvelőit a 7. Miskolci Dixieland Fesztiválon péntektől vasárnapig - olvasható a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. honlapján.

A tájékoztatás szerint két helyszínen lesznek koncertek: a Szinva teraszon található nagyszínpadon és a Városház téren található Grizzly névre keresztelt kisszínpadon.

prae.hu

A fesztivál pénteken délután háromkor utcazenével kezdődik, melyen a Miskolci Nemzeti Színháztól egészen a kisszínpadig lépnek fel zenekarok, ahol a nyitányt követően a cseh The Dixie Hot Licks, az MDB Swing Project és a La Barriere Manouche Jazz játszik majd.

A Nagyszínpadon a Papa Jazz Seven formációja kezdi meg a koncerteket este hétkor, fellép továbbá The Dixie Hot Licks és a Dixis Manusok.

A szombaton délután háromkor Dixieland térzene hallható a Virágóránál. A Grizzly színpadon ezen a napon a Prím Band, a Debrecen Dixieland Band és a Mizrab együttes lép fel, míg a Nagyszínpadon a Four Fathers kezdi a koncerteket.

Őket - ezúttal a nagyszínpadon - a Debrecen Dixieland Band, majd a Miskolc Dixieland Band követi, az együttes a Four Fathers tagjaival egészülnek ki - írták.

Vasárnap délelőtt fél tizenegytől a Miskolc Dixieland Band közreműködésével a kisszínpadon "dixieland matinéval" készülnek a szervezők, ahol filmzenéket hallhatnak majd az érdeklődők.

A Dixieland Fesztivál ingyenesen látogatható.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről

Más művészeti ágakról

Esszésorozat Juhász Ferencről – második rész
építészet

Kritika a Kis magyar kockológia című kiállításról
Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés