bezár
 

art&design

2009. 09. 30.
Playboy-fotópályázat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fotópályázaton keresnek új munkatársakat, péntektől pedig megújul a lap másfél éve indított online változata - közölte a Playboy tízéves működését köszöntő jubileumi szám szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Radnai Péter főszerkesztő.

Az újságban négyoldalas, kihajtható képre hozták össze - több turnusban fotózva - mindazokat, akik nyilatkoztak a lapban, a középen álló fotelben fél évszázada az újság védjegyeként szolgáló nyúl ül. A felkértek kilenctizede eljött a fotózásra, abba azonban nem mentek bele, hogy valaki korábbi képet küldjön magáról, így a tabló "egyfajta kordokumentum is" - mondta.

A mostani szám nagyinterjúját Dávid Ibolyával, a Magyar Demokrata Fórum elnökével készítette Havas Henrik, a címlapon Liptai Claudia színésznőről látható egy rendhagyó fotó. A modell merész és elegáns megoldásnak nevezte a sajtótájékoztatón, hogy nem egész alakos képpel, hanem "két szemmel" adják el az újságot.

Radnai Péter közlése szerint a korábbi 10-14 oldalas főanyagok helyett most - két cikkben - összesen 26 oldalon foglalkoznak a címlaplánnyal; az elmúlt egy évtizedre emlékezik 11 felkért neves publicista egy-egyírásban. Péntektől megújuló online kiadásukban könnyebben, rovatok helyett témák szerint kereshetnek az olvasók; bővítik videótárukat, a tartalom nagy része továbbra is ingyen lesz elérhető, de "a legerotikusabb és legizgalmasabb képeket" csak regisztrációval lehet elérni.

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Mátrai Erik AIR című kiállításáról
art&design

Eperjesi Ágnes és Várnagy Tibor: TAVATE: lebegés című tárlata az acb Galériában
art&design

Megnyitószöveg KristofLab Still Life című kiállításához
art&design

Gondolatok Metzing Eszter The skin sees when the eyes touch című kiállításáról, Inda Galéria / Budapest

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Renaud-Delage: Gru 4
Platon Karataev: Napkötöző
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés