bezár
 

zene

2009. 09. 25.
Sorban állnak a rajongók a jegyeket az októberi Jackson-filmre
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Már sorban állnak a Jackson-filmre szóló jegyekért az amerikai rajongók.

A This Is It című dokumentumalkotást az énekes visszatérését előkészítő próbák felvételeiből állították össze, és október végén kerül a mozikba.

Az elővételben kapható jegyekért sorakozó rajongók a Los Angeles-i Nokia Színház előtt vertek tábort. "Soha életemben nem csináltam még ilyet, de Michael Jackson megéri" - mondta Sally Rubio, a sor élén állók egyike. A jegyeket csak vasárnap kezdik árulni, ami azt jelenti, hogy az elszánt érdeklődőknek napokig kell kitartaniuk. A filmet csak két hétig vetítik az amerikai mozik, így minden jegynek nagy értéke van.

Sok várakozó székkel és esernyővel felszerelkezve érkezett a hosszú sorban állásra. A filmben érdekelt AEG Live, amely a koncertsorozatot is szervezte, kikötötte, hogy a rajongók nem állíthatnak fel sátrakat, nem főzhetnek és alkoholt sem fogyaszthatnak a várakozás napjai-órái alatt.

A sorban állók közül az első ötszáz különleges jegyet kap, amelyet maga Jackson tervezett a londoni koncertre. "Azt hallottam, hogy a jegyek nagyon szépek" - mondta Rubio. A nyugati parti nagyváros L.A. Live komplexumában helyet foglaló Regal Cinemas Stadium filmszínháza az egyedüli helyszín, ahol a Jackson által tervezett jegyeket árusítják.

A filmet október 28-án kezdik vetíteni az amerikai mozik, Los Angelesben azonban már október 27-én játszani fogják.

A This Is It Jackson régi munkatársának, Kenny Ortegának a rendezésében készült. A filmes szakember száz órányi, kulisszák mögötti felvételből válogathatott. A filmbe barátokkal és a családtagokkal készült interjúfelvételek is bekerültek.

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák

Más művészeti ágakról

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés