bezár
 

színház

2023. 10. 11.
Napelemet a Jurányi tetejére!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Napelemet a Jurányi tetejére! A Jurányi zöldenergiás megújulásához támogatást kér. A MagNet Banknál az ügyfelek dönthetnek a Bank által felajánlott támogatási keretösszeg szétosztásáról, akik nem ügyfelek itt, a kezdeményezést a Jurányi Támogatói Klubhoz való csatlakozással tudják támogatni.

A Jurányi Házat üzemeltető FÜGE Egyesület, a Magyar Természetvédők Szövetsége és a Közösségi Energia Szolgáltató Nkft. a MagNet Bank Közösségi Adományozási Programján keresztül közösségi energiaberuházási kampányt indít, amelynek célja, hogy a működésében egyedülálló kulturális komplexum és inkubátorház tetejére napelemek kerüljenek.

Szkéné színház

A beruházás rövid távú célja a Ház energiafüggetlensége és költségeinek csökkentése, középtávú célja kulturális energiaközösségek kezdeményezése, zöldülés, klímatudatosság az önfenntartó művészeti bázisok működtetésében. A program hozzájárul egy értékes kulturális és közösségi tér fenntarthatóságához és az energiaközösségek elterjedéséhez.

További információ a Jurányi honlapján.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
avagy A spacio-temporalitás liminalitásának reprezentációja David Greig Prudenciájának Kovács D. Dániel által teremtett színpadi víziójában...
Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés