bezár
 

irodalom

2023. 07. 05.
Nem tudja kiírni 2023-as pályázatát az Apokrif és a FISZ
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Nem tudja kiírni 2023-as pályázatát az Apokrif és a FISZ 2014 óta idén először nem tudja kiírni éves könyvpályázatát az Apokrif irodalmi folyóirat. A Fiatal Írók Szövetségével közösen működtetett könyvsorozat, melynek keretében a folyóirat szerzőinek (döntő részt) első könyvei jelenhetnek meg, a pályázat szervezői reményei szerint csak ideiglenesen szünetel 2023-ban.

Ennek oka a támogatások hiánya, minek köszönhetően a pályázat kiírói idén első alkalommal nem tudnák garantálni a győztes pályamunkák 2024-es év folyamán történő megjelentetését. Az Apokrif szerkesztősége ezúton is szolidaritását fejezi ki az idén fennállása 25. évébe lépett írószervezettel, mellyel közös könyvsorozata keretében 2015 óta összesen 13 kiadványt jelentettek meg az együttműködő partnerek. A kiadványok magas színvonala, népszerűsége és szakmai sikerei is arra sarkallják a feleket, hogy amint annak finanszírozása lehetővé teszi, újabb darabokkal gyarapodhasson a fiatal magyar irodalom két fontos műhelye által működtetett, unikális könyvsorozata.

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét
Bemutatták Szvoren Edina Kérődző Kronosz című könyvét
Kocsis Gergely és Tallér Edina könyvbemutatója a Margó Fesztiválon
Élő Csenge Enikő Apám országa című kötetének bemutatója

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
gyerek

31. Kabóciádé Családi Fesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés