bezár
 

film

2023. 06. 12.
Megkezdődött a Ma este gyilkolunk című film forgatása
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Megkezdődött a Ma este gyilkolunk című film forgatása Kern András főszereplésével a napokban megkezdődött a Ma este gyilkolunk című krimikomédia forgatása Fazekas Péter rendezésében - közölte a Nemzeti Filmintézet hétfőn az MTI-vel.

A Nemzeti Filmintézet közleménye szerint a Ma este gyilkolunk egy Agatha Christie stílusát idéző történet, amely egy színészotthonban játszódik, ahol rejtélyes haláleset történik. Egy mellőzött idős színész, akit hajdanán egy Poirot-szerű szerep tett híressé, saját szakállára nyomozni kezd a mindentől távol eső színészotthon falai között. Ahogy egymás után módszeresen kihallgatja a gyanúsítottakat, rá kell jönnie, hogy a tettest megtalálni ennyi kitűnő színész között mesterdetektívhez méltó feladat lesz. A filmben Kern András alakítja a detektívnek felcsapó főszereplőt, Tolnai Tivadart.

prae.hu

A fordulatos krimikomédiában Kern András mellett Pogány Judit, Jordán Tamás, Bodrogi Gyula, Koltai Róbert, Hámori Ildikó, Bálint András, Bánsági Ildikó és Takács Kati is szerepel. A fiatalabb színész generáció tagjai közül Hermányi Mariann, Stefanovics Angéla, Bánki Gergely, Závodszky Noémi, Gyöngyösi Zoltán, Keresztes Tamás, Herczeg Adrienn, Elek Ferenc és Pál András lesz látható.

A krimikomédia forgatókönyvírója Köbli Norbert, rendezője Fazakas Péter, producere Lajos Tamás.

A forgatás a tervek szerint 2023. július végéig tart. A film jeleneteit egy különleges helyszínen, a ráckeresztúri Brauch-kastélyban és annak kertjében veszik fel. A Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő Ma este gyilkolunk várhatóan 2024 februárjában kerül a mozikba.

Kép: film.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről
Alex Garland: Polgárháború
Csáki László: Kék Pelikan
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz

Más művészeti ágakról

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bartók György szerzői estje a Fugában
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés