bezár
 

színház

2023. 02. 21.
Rózsák háborúja az Art-Színtér új játszóhelyén
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Rózsák háborúja az Art-Színtér új játszóhelyén Első bemutatóját tartja új állandó játszóhelyén az Art-Színtér: A Rózsák háborúja című darab Györgyi Anna és Seress Zoltán főszereplésével hétfőtől látható.

Az Art-Színtér produkciós iroda, amely több éve jelen van a színházi palettán, saját állandó játszóhelyen kezdte meg működését az Árpád fejelem útja 3-4. szám alatt - áll az Art-Színtér MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.

Szkéné színház

Az új helyszínen az első premiert hétfőn tartják, Warren Adler A Rózsák háborúja című vígjátékát mutatják be Csiby Gergely rendezésében. A két főszereplő, Györgyi Anna és Seress Zoltán mellett a további szerepekben Fekete Linda és Király Dániel látható.

Az új játszóhelyen kamarateremi előadásokkal várják a közönséget, köztük van a Három magas nő, a Ketten egyedül, a Mesterhármas és A pillangók szabadok című produkció, amelyek eddig is szerepeltek a színház repertoárján.

Az Art-Színtér további előadásai, mint A téli tücsök meséi, A testőr, a Mandragóra vagy a Mr. és Mrs. (Művészetek Völgyével közös produkció) is műsoron marad, a további helyszínekről a produkciós iroda honlapján adnak tájékoztatást.

A Rózsák háborúja című darab története szerint Jonathan Rose és Barbara Rose útjai 25 év házasság után szétválnak. Egymásról le tudnak mondani, de a pazar közös otthonukról nem. Elszánt harcba kezdenek hát a házért, és a legképtelenebb, legdurvább eszköztől sem riadnak vissza, hogy legyőzzék egymást - áll a darab ismertetőjében.

Mint írják, az előadás, a nagysikerű A Rózsák háborúja című film színpadi változata.

A produkció díszlet- és jelmeztervezője Galamb Adrienn, a fordító Sediánszky Nóra és Tucker András - olvasható a közleményben.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
avagy A spacio-temporalitás liminalitásának reprezentációja David Greig Prudenciájának Kovács D. Dániel által teremtett színpadi víziójában...
színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója

Más művészeti ágakról

Bartók György szerzői estje a Fugában
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés