bezár
 

irodalom

2023. 01. 11.
Júniusban Ünnepi Könyvhét, szeptemberben Könyvfesztivál
Döntött az MKKE
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Júniusban Ünnepi Könyvhét, szeptemberben Könyvfesztivál 2023-ban kicsit módosul a Covid-járvány előttihez képest a két nagy magyarországi könyves rendezvény időpontja. A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülete arról tájékoztatta a prae.hu művészeti portált, hogy júniusban lesz a 94. Ünnepi Könyvhét, szeptember végén pedig a 28. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál.

A résztvevők igényeit és a tavalyi tapasztalatokat figyelembe véve, az MKKE Elnökségének döntése alapján a 94. Ünnepi Könyvhetet 2023. június 8-11. között tartjuk meg a Vörösmarty tér és a Duna-korzó területén.

prae.hu

A 28. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra 2023. szeptember 28. és október 1. között kerül sor a Millenárison, az esemény díszvendégországa Hollandia lesz.

Emlékezetes, hogy a 2019-es világjárvány előtt a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál áprilisban volt, míg az Ünnepi Könyvhét júniusban – így a két könyves esemény sok szereplő szerint túl közel volt egymáshoz, míg a karácsonyi időszak előtt nagyon hiányzott egy másik az ősz elejéről.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
Bemutatták Szvoren Edina Kérődző Kronosz című könyvét
Élő Csenge Enikő Apám országa című kötetének bemutatója

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés