bezár
 

zene

2009. 08. 19.
Kasza fesztivál Kazincbarcikán
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kazincbarcikai Szabadidős Napok, azaz a Kasza Fesztivál várja az érdeklődőket hétvégén az észak-borsodi városban.

prae.hu

A Kazincbarcikai Nyár 2009 rendezvénysorozat részeként a pop és a családok felé is nyit az idei Kasza Napok. Az augusztus 20-21-22-én a Kazincbarcikai Sport Központ (KSK) területén megrendezésre kerülő könnyűzenei fesztivál szervezésének a stafétabotját tavaly vette át a helyi Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ.

Kerekes Ottó, az intézmény vezetője elmondta: a tavalyi tapasztalatok alapján döntöttek úgy, megmarad a rock és a DJ zenei vonal, de nyitnak a pop, a tizenéves korosztály, és a családok felé is.

Az első napon - augusztus 20-án - a rock színpad üzemel majd, így a kapunyitás délután négy órakor lesz. A fesztivál további két napján üzemel majd a Pop! és az Akropolis Party Sátor is. Ezeken a napokon a kapunyitást már délután két órakor megkezdik. Jó hír, hogy idén sem emelkedtek a jegyárak, a napijegyek ezer forintba kerülnek majd, tízéves korig pedig ingyenes a belépő - részletezte.

A Rock'n 'rock színpadon a három nap alatt 25 együttes szórakoztatja majd a keményebb zenét kedvelőket, csütörtökön például a Road, Magor és a Triviall.

A Pop színpadon egyebek mellett Fekete Dávid, Márk, a Cosombolis, Belmomdo, Kowalsky Meg a Vega, vagy a Black II. Balck biztosítja a jó hangulatot.

A Party Sátorban a hipp-hopp, a rapp és a DJ-ék lesznek a főszereplők. A sátor ad otthont szombaton az Opont DJ párbaj elődöntőjének is.
Emellett pályaorientációs és vöröskeresztes sátorral is várják az érdeklődőket. A szervezők gondoltak a helyszín környezetében élők nyugalmára. A szabadtéri színpadon éjfélig tartanak a koncertek, a zárt részekben pedig hajnal két óráig.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Renaud-Delage: Gru 4
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés