bezár
 

színház

2009. 08. 11.
Táncbérlet az egri színházban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Idén először hirdet táncbérletet az egri Gárdonyi Géza Színház azt követően, hogy az előző évad végén megalakult a teátrum tánctagozata.

Mindennek nyomán a 2009/2010-es évadban négy produkciót láthat a közönség: a tavaly bemutatott Három az egyben táncjáték mellett új előadásként A kaméliás hölgy című romantikus történetet Barta Dóra érdemes művész rendezésében - közölte az MTI-vel Pilisy Csenge.

Mint elmondta: a saját előadások mellett a színház vendége lesz a Győri Balett, illetve a Szegedi Balett is. Utóbbi a Carmina Burana című, világszerte hatalmas sikert aratott produkciójával lép fel Egerben.

A referens hangsúlyozta, hogy az előnyös áraknak köszönhetően a bérlettel rendelkezők akár 40 százalékkal olcsóbban tekinthetnek meg egy-egy produkciót, mint ha jegyet váltanának.

Arról is szólt, hogy a táncbérlet mellett a színház bevezeti az úgynevezett zenés bérletet. Ez utóbbi hat előadás megtekintését teszi lehetővé. A kaméliás hölgy és a Három az egyben című táncjáték mellett a bérlet kínálatában a Padlás, a Chicago és a Cigánykerék című musicalek, valamint a Maya című operett szerepel - mondta Pilisy Csenge.

Szkéné színház

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
színház

Podlovics Laura: Nem félünk a sötétben / Budapest Bábszínház, Kísérleti Stúdió
színház

A Fővárosi Nagycirkusz szakmai délutánjáról
Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Platon Karataev: Napkötöző
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés