bezár
 

art&design

2022. 07. 28.
Pop-up kiállítás az Einspach Fine Art&Photographyban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Pop-up kiállítás az Einspach Fine Art&Photographyban A kiállításon Pongrácz Márton és Schór Ádám fotográfiai kísérletei tekinthetők meg. Munkásságukban különféle képalkotó eszközökkel kísérleteznek, különös figyelmet fordítva a hagyományos értelemben hibaként értelmezhető jelenségekre és a mozgásra. 

A NAP-nextgenartproject szervezte kiállításon Pongrácz Márton és Schór Ádám munkái lesznek megtekinthetők az Einspach Fine Art & Photography-ban július 22. és 29. között. Az alkotók experimentális jelleggel különféle eszközökkel (gopro, réskamera, szkenner, digitális fényképezőgép) készítenek képeket, melyekben a közös pont a mozgás mint képalkotó tényező. A kísérleti képek és videófelvételek ezzel kihangsúlyozzák a mozzanat fontosságát a művészeti és alkotói tevékenység során, és sajátos perspektívába helyezik a pillanat megörökítését.

prae.hu

NAP // Movements
Pongrácz Márton és Schór Ádám közös pop-up kiállítása július 22. és 29. között tekinthető meg nyitvatartási időben, hétköznapokon 10:00 és 18:00 között. A kiállítás részletei a Facebook eseményben.
Helyszín: Einspach Fine Art & Photography • 1054 Budapest, Hold utca 12.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
A Present Eye Looking to the Past című kiállításról
Az acb Galéria Redők című tárlatáról
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés