bezár
 

film

2022. 07. 14.
Spielberg-hét a Cinema MOM-ban
A széles választékban mindenki megtalálja a maga számára kedves műfajt, főszereplőket, filmet, korszakot
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Spielberg-hét a Cinema MOM-ban Július 14-től egy héten át, minden este 18:30-as kezdéssel ismét nagy vásznon élvezhetők a Cinema MOM-ban a ragyogó Spielberg-klasszikusok, a szervezők szerint a széles választékban mindenki megtalálhatja a számára kedves műfajt, főszereplőket, filmet vagy korszakot.

Látta már, de mindig csak tévében vagy DVD-ről? Szeretné visszaidézni, milyen érzés volt először megnézni A cápát, a Schindler listáját? Esetleg megmutatná a gyermekeinek is a kedvenc Spielberg-moziját? Jöjjön el a Cinema MOM-ba! Július 14-től egy héten át minden napra előválogattunk Önnek egyet személyes kedvenceinkből – szól a program ajánlója.

prae.hu

A vetítéssorozatot július 14-én, 18:30-as kezdettel az 1975-ben bemutatott, 1976-ban Oscar-díjat nyert, 2012-ben restaurált kaland-horrorfilm, A cápa nyitja (éppen ezekben a percekben).

15-én, pénteken az 1981-ben mozikba került, 1982-ben Oscar-díjat nyert kalandfilm, az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói következik, 16-án, szombaton az 1993-ban debütált történelmi filmdráma, a Schindler listája; 17-én, vasárnap az 1998-as, szintén történelmi filmdráma, a Ryan közlegény megmentése; 18-án, hétfőn pedig a 2005-ös sci-fi, a Világok harca lesz műsoron. 19-én, kedden az 1971-ben napvilágot látott akciófilmet, a Párbajt; 20-án, szerdán az 1989-ben forgalmazásba került, Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag című kalandfilmet vetítik.

 

Forrás: Pannonia Entertainment

Kép: Universal Pictures/mafab.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap

Más művészeti ágakról

Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés