bezár
 

zene

2022. 06. 26.
Július 2-án kezdődik a Muzsikál az erdő - Mátrai Művészeti Napok programsorozat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Július 2-án kezdődik a Muzsikál az erdő - Mátrai Művészeti Napok programsorozat Kilenc helyszínen várja az érdeklődőket július 2. és 10. között a Muzsikál az erdő - Mátrai Művészeti Napok ingyenes rendezvénysorozat klasszikus zenei és népzenei erdei koncertekkel.

A programoknak első nap Pásztó-Mátrakeresztes, majd Salgótarján-Eresztvény, Szentkút, Szurdokpüspöki, Tar, Gyöngyöstarján-Fajzatpuszta, Gyöngyös-Sástó, Fülek és Gyöngyöspata-Nagyparlag ad otthont.     

prae.hu

Az érdeklődők szakvezetéses sétákkal, kerékpáros és lovas túrákkal is eljuthatnak az erdei helyszínekre, a klasszikus zenei és a népzenei erdei koncertekre. Koncertet ad mások mellett az Egri Szimfonikus Zenekar, a Misztrál Együttes, az In Medias Brass rézfúvós együttes, a Duna Művészegyüttes, a Szent Efrém Férfikar, Csík János, Horgas Eszter, Szalóki Ági, Fassang László, Szokolay Dongó Balázs, a Hot Jazz Band, Boros Misi, valamint Pál István Szalonna és bandája.

A programok közt zenei és kézműves gyermekfoglalkozások, ismeretterjesztő előadás, gyógynövény- és gombabemutató, erdei relaxáció, interaktív hangszerbemutató, helyi termelők bemutatkozása, a Muzsikál az erdő-pályázatok eredményhirdetése, valamint a fenntartható gazdálkodás példáinak bemutatása is szerepel. A rendezvénysorozat fő célja a résztvevőket az erdő, a zene és a művészet erejével a környezettudatos, fenntartható életvitel irányába mozdítani. 

 

Kép forrása: https://www.facebook.com/muzsikalazerdo

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Renaud-Delage: Gru 4
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés